‘HOE KUNNEN WIJ OP UNIEKE WIJZE DE JUISTE MEDEWERKERS AANTREKKEN?’

DOWN UNDER

DE KLANTWENS

‘Voor elke openstaande vacature de juiste medewerker aantrekken’

Down Under heeft regelmatig meerdere vacatures open staan. Dat kunnen instructeurs, horeca krachten, strandwachten of andere functies zijn. In de huidige werkwijze plaatsen zij vacatureteksten om uiteindelijk de geschikte kandidaten voor zich te winnen. Video is een prachtig middel om te laten zien hoe aantrekkelijk een bedrijf is. Na een aantal keer overlegd te hebben zag Down Under hier ook de toegevoegde waarde in.

HET VIDEOCONCEPT

‘Een Werken Bij promotiefilm

Door de grote diversiteit aan vacatures hebben wij ervoor gekozen om een Werken Bij video te maken die een indruk geeft over het grootste gedeelte van Down Under. 4 medewerkers kregen de kans om hun enthousiasme over de verschillende functies en het bedrijf te uiten. De interviews werden afgewisseld met slomotion sfeerbeelden en hoogstaande dronebeelden. Om de video boeiend te houden is er gekozen voor een tijdsduur van 1.30minuut. 

HET RESULTAAT

‘Pakkend, goede oneliners, reetescherp beeld en goede muziek’

Aldus de manager van Down Under. Een mooier compliment kan een videograaf niet ontvangen. De video is vlot, modern en stoer. En sluit daarom heel goed aan op de doelgroep van Down Under. Nu op zoek naar nieuwe collega’s. De update over het vinden van de nieuwe collega’s en de bijdrage van deze video volgt!