DRONEFILM OF DRONEBEELDEN LATEN MAKEN

SPECTACULAIRE BEELDEN VANUIT EEN ‘HOOGSTAAND’ PERSPECTIEF

Of je nou een spectaculaire actie video of juist rustige, sfeervolle beelden wilt laten maken door een drone. Één element is zeker.. Je ziet jouw evenement, bedrijf of dienst vanuit een heel ander perspectief. Deze beelden zorgen daarbij voor veel variatie en geven een bedrijfs- of promotiefilm een extra dimensie. Dronebeelden zijn inzetbaar voor evenementen, makelaardijen, vakantieparken, actiesporten of elk ander bedrijf/dienst. Een dronefilm is los of in combinatie met andere video’s af te nemen.

ONDERSCHEIDENDE BEELDEN

Het verrassende van dronebeelden is dat jouw evenement, bedrijf of product vanuit een totaal ander perspectief wordt getoond, dan je gewend bent. Daarbij worden dronebeelden nog als een uniek fenomeen gezien en zijn daarmee onderscheidend.

VOLLEDIGE BEGELEIDING BIJ DE PRODUCTIE

Inside Out ondersteunt jou met het bedenken van toffe beelden en unieke invalshoeken. Tijdens de draaidag hoef jij nergens aan te denken. Ik zorg dat alles op rolletjes loopt.

HOGE KWALITEIT BEELDEN

De dronebeelden kunnen worden geschoten in full HD (1080) of Ultra HD (4K). Vroeger was er een helikopter nodig om beelden vanuit grote hoogte te maken, maar de ontwikkeling van de drone heeft er voor gezorgd dat opnames nu sneller en voordeliger kunnen worden gemaakt.