PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

AANDACHT VOOR JOUW PRODUCT, EVENEMENT OF DIENST

Een promotiefilm laten maken vestigt de aandacht op jouw product, dienst of evenement. Je overtuigt, informeert en/of enthousiasmeert hiermee in korte tijd de kijker en stimuleert hem/haar om actie te ondernemen. Ik overleg samen met jou over het doel, de lengte, stijl en de inhoud van de video. Een krachtige promotiefilm die een sfeer ademt die voor de volle 100% appelleert aan je doelgroep.

EFFICIËNT JE BOODSCHAP OVERBRENGEN

Bewegend beeld trekt meer mensen aan dan platte tekst en/of afbeeldingen. Meer dan 60% van de consumenten geeft de voorkeur aan video. Het geeft je de mogelijkheid om in een korte tijd, op een efficiënte manier, je boodschap over te brengen. Daar komt bij dat een goed gemaakte promotiefilm een professionele uitstraling heeft van je product.

OP MAAT GEMAAKTE PROMOTIEVIDEO

Promotiefilms zijn er in vele vormen en maten. Je kan hierbij denken aan een trailer voor een evenement of festival, een korte promotie voor een nieuwe dienst of een interview van een topsporter bij een sportmerk. De genoemde voorbeelden hebben allemaal hetzelfde doel. De naamsbekendheid en betrokkenheid van het merk/bedrijf vergroten doormiddel van een video. Op basis van jouw wensen zorgt Inside Out dat de video goed aansluit op het doel van de video en de doelgroep die jij wilt bereiken.

VERGROOT DE VINDBAARHEID

Wanneer je een promotiefilm laat maken dan vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf, product of dienst. Om je vindbaarheid te vergroten ziet Google het als een positief element om video’s te plaatsen en daarmee kan jij de concurrentie een stap voor zijn betreffende de zoekresultaten. Daarbij worden video’s sneller gedeeld op sociale media dan platte tekst.