INSTRUCTIEFILM LATEN MAKEN

INFORMEER EN INSPIREER MIDDELS BEWEGEND BEELD

Lappen tekst en zoeken naar de juiste gebruiksaanwijzing/handleiding van een dienst of product… Die frustratie is herkenbaar voor bijna iedereen. De uitgebreide handleidingen zijn al jaren verleden tijd. Het is veel makkelijker om een video te kijken die in een paar minuten uitlegt hoe je iets gedaan krijgt. Een instructiefilm is een oplossing voor dit probleem en daarom de juiste keuze voor jouw bedrijf. Hoe rijd ik op een skateboard? Hoe zet ik mijn bouwpakket in elkaar? Hoe hanteer ik bepaalde bedrijfsregels? Nagenoeg alles is op een krachtige manier uit te leggen in een instructiefilm. Kortom, een instructiefilm is een effectief communicatiemiddel om jouw doelgroep te inspireren of te informeren.

VIDEO IS DOELTREFFENDER

Volgens onderzoek worden visuele beelden maar liefst 600.000 keer beter opgenomen dan tekst. Dat is een gigantisch verschil. Daarbij komt nog dat een goede instructiefilm de aandacht vasthoudt. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal beter over te laten komen bij de (potentiële) klant.

FINANCIËLE BESPARING

Het beheren van een klantenservice kan een kostbaar onderdeel zijn van jouw bedrijfsuitgaven. Met duidelijke vermeldingen op de website geef je de klant de mogelijkheid om informatie zelf online terug te vinden. Hierdoor wordt de klantenservice minder zwaar belast of kan jij de klant doorverwijzen naar de desbetreffende instructiefilm. Afhankelijk van het product heeft een instructiefilm een lange looptijd. Daardoor bespaar je uiteindelijk op financiële kosten van jouw bedrijf.

INSTRUCTIEFILM LAAT EXPERTISE ZIEN

Door een instructiefilm te laten maken van jouw product of dienst overtuig je de kijker door middel van jouw kennis en kunde. Met het grote aanbod in webshops op het internet tegenwoordig helpt een video om een band op te bouwen met je klant. Jouw expertise, goed vertaald in een video, geeft de kijker meer vertrouwen om het product uiteindelijk aan te schaffen.