Welk type video past het beste bij jouw idee?

Promotiefilm

Met een promotiefilm vestig je de aandacht op je product of dienst en kan het niet anders dan dat de kijker geïnteresseerd raakt. Met een promotiefilm profileer je, in kort tijdsbestek, jouw product of dienst. Heb jij een product of dienst die overtuigend vertaald moet worden in bewegend beeld?

Promotiefilm laten maken

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is het uithangbord van je bedrijf. Zo’n film toont het ware karakter van een bedrijf en geeft aan wat de drijfveren er van zijn. De ideale mogelijkheid om je bedrijf op een positieve manier te tonen aan de buitenwereld is waarde verhogend. Welke sfeer en motivatie wil je uitstralen naar je doelgroep?

Bedrijfsfilm laten maken

Dronefilm

Dronebeelden zetten je video in een heel ander perspectief die indrukwekkende effecten hebben met imposant resultaat. De beelden zijn indrukwekkend en stralen professionaliteit uit. Hoe ziet jouw bedrijf, activiteit of evenement er uit vanuit de lucht?

Dronefilm laten maken

Instructiefilm

Grote boeken en pagina lange handleidingen zijn officieel verleden tijd. Online lessen, ook wel instructiefilms, zijn een efficiënte manier om de kijker te informeren of enthousiasmeren. Logisch ook, want door middel van bewegend beeld kan je duidelijker laten zien wat jouw product, lesmateriaal of overige dienst inhouden.

Instructiefilm laten maken

Product video

Met een product video zet je een product in de spotlight. Daarbij verhoogt het de conversie van je merk of webshop gigantisch. Welk product van je bedrijf verdient het om de volledige aandacht te krijgen? Hoe kan een product video van Inside Out de waarde van jouw product vergroten?

Product video laten maken

Aftermovie

Heb jij een evenement of ervaring die je graag vast wilt leggen? Een goede aftermovie weet de kijker op de juiste manier te enthousiasmeren. Bij een aftermovie van Inside Out wordt de sfeer perfect vastgelegd. Welk evenement of ervaring wil jij vereeuwigen op beeld?

Aftermovie laten maken

Deze tevreden klanten gingen u voor…

STAPSGEWIJS NAAR EEN OPTIMALE VIDEO

Met veel plezier van video idee tot eindproduct