‘HOE KAN IK MIJ OP HET GEBIED VAN VIDEO VERDER BRANDEN ALS SURFER’

Pepijn Tigges

‘HOE KAN IK MIJ OP HET GEBIED VAN VIDEO VERDER BRANDEN ALS SURFER’

Pepijn Tigges

DE KLANTWENS

‘Branding van mijn video’s verder uitbouwen’

Pepijn is een zeer gedreven enthousiasteling wanneer het gaat om surfen en het bedenken, uitbrengen en delen van waardevolle content. Hij is bedenker van de Surftips Podcast, surfcoach en competitie surfer.  De wens is om zijn merk ‘IAM PEPIJN’ naar een nieuw niveau te tillen, waarbij deze video slechts een pril begin is. Een online videocursus en surf documentaire zijn de revue al meerdere malen gepasseerd. Kortom, ideeën zijn er genoeg. Laat dit project de start zijn van een mooie samenwerking waarbij beide partijen kunnen groeien.

HET VIDEOCONCEPT

‘Gigantische Nederlandse golven’

Het concept voor deze video is te beschrijven als ‘clean and simple’. Bewust hebben wij gekozen voor een dag waarbij de golven in de Noordzee hoger dan gemiddeld waren. De reusachtige golven werden gemeten op een gigantische hoogte van 7 meter en dat zorgt natuurlijk voor veel spektakel. Met kwaliteitsmateriaal (goede camera, statief en telelens) mocht ik genieten van Pepijn, terwijl hij als een kunstenaar zijn performance liet zien in de ijzige, ruwe Noordzee. De slomotion beelden en muziek sluiten goed aan op de herfstige sfeer.

HET RESULTAAT

‘Na 5 dagen al meer dan 5000 kijkers op de video’

Slomotion beelden, professioneel materiaal, een mooie compositie en surfkunsten van Pepijn maken deze video meer dan spectaculair. Na 5 dagen resulteerde het delen via Instagram en Youtube in al meer dan 5000 kijkers. Zo draagt video bij aan de positionering van Pepijn.