‘Een pakkende persoonlijke bekendmaking van een nieuwe BV’

Joost-IT & Stap1

‘Een pakkende persoonlijke bekendmaking van een nieuwe BV’

Joost-IT & Stap1

DE KLANTWENS

‘De bekendmaking van STAP1’

JOOST-IT begint het jaar goed! Zij gaan namelijk een eerste stap nemen in het ondersteunen van bedrijven door NOG beter samen te werken. Dit doen zij in de vorm van een nieuwe BV, genaamd STAP1. De klant wilde kiezen voor een meer persoonlijke en beeldende aanpak en heeft daarom gekozen om doormiddel van deze video alle klanten op de hoogte te stellen van dit fantastische nieuws.

HET VIDEOCONCEPT

‘Strak en Professioneel’

Na een aantal brainstorm sessie’s werd het doel van de video duidelijk. Klanten en potentiële klanten overtuigen van de toegevoegde waarde van Stap1! Wendbare processen, open communicatie en veilige relaties zijn daarin belangrijke kernwaarden voor Joost-IT. De beelden en tekst dienen deze kernwaarden te ondersteunen en te versterken. Om het persoonlijke aspect te benadrukken deed één van de directeuren het woord. Om de professionaliteit van de organisatie kenbaar te maken, sprak de specialist meer over de inhoud. Ook bij het maken van de sfeerbeelden kwamen persoonlijke aanpak, plezier, samenwerken en focus aan bod.

HET RESULTAAT

‘Een knallende lancering’

Op vrijdag ochtend ging Stap1 met bijbehorende de video live. Al snel kreeg Inside Out een berichtje dat er lovende reacties waren op de video. Dat is altijd leuk om te horen! Tijdens het bedenken van de video is er bewust voor gekozen om een dubbelconcept in te zetten. Wat betekent dat? Los van bovenstaande video is er een aparte video in de nabewerking gemaakt die geschikt is voor de ‘Over Ons’ pagina van Stap1. Hierdoor is de video niet alleen inzetbaar geweest voor de lancering van het bedrijf, maar heeft de video een gigantische levensduur gekregen. Daardoor is de video over 3 jaar nog steeds waardevol. En dat is precies waar de toegevoegde waarde zit van een goede videopartner.