AFTERMOVIE LATEN MAKEN

EEN SFEERVOLLE PROMOTIE VAN JOUW (ZAKELIJKE) EVENEMENT, FESTIVAL OF FEEST

Een aftermovie geeft duidelijk de sfeer weer van jouw evenement, festival of persoonlijke herinnering. Dit wordt gedaan door vlotte beelden en krachtige muziek in een korte tijdsduur. Tevens is een aftermovie een belangrijke component in de promotie voor het volgende evenement en de branding van je bedrijf. Een aftermovie laten maken is bijna onmisbaar geworden in de event-branche en in vele videovarianten te bewonderen.

ELK EVENEMENT IS UNIEK, DE VIDEO OOK!

Elk evenement (zakelijk of privé) is anders. Elke video vraagt daarom om een ander concept. De beelden, muziek en sfeer worden in overleg met jouw bepaald. Het is belangrijk om de sfeer van het evenement exact te vertalen in de video.

SNELLE LEVERING

Een aftermovie kan snel geleverd worden i.v.m. het beschikbaar stellen op de sociale media kanalen. Als het moet kan deze video op dezelfde dag of de dag er na al worden aangeleverd. Zo kun je de beelden vrijwel direct na de opnamedatum verspreiden naar je doelgroep. Efficiënter kan niet!

FACEBOOK HOUDT VAN AFTERMOVIES

Een belangrijk voordeel bij het bereiken van jouw doelgroep is het algoritme van Facebook. Facebook erkent dit type video content als één van de hoogste prioriteiten. Dat betekent concreet dat je hiermee het hoogste organische bereik zal hebben.