‘WIJ WILLEN OP ONZE WEBSITE EEN BEDRIJFSFILM’

Stam Renault

‘WIJ WILLEN OP ONZE WEBSITE EEN BEDRIJFSFILM’

Stam Renault

DE KLANTWENS

‘Het juiste gevoel van ons familiebedrijf uitstralen’

Inmiddels is de vierde generatie van de familie Stam aan de leiding en verkopen zij in meerdere vestigingen onder andere Renault en Dacia. De klik tussen Inside Out en de medewerkers van het autobedrijf was er vanaf het eerste contact en wij merkte dat het belangrijk was om de juiste emotie te raken in de komende video’s. Persoonlijke benadering, warm gevoel en goede service staan vooraan bij dit familiebedrijf. Deze bedrijfsfilm was onderdeel van een pakket van vier video’s.

HET VIDEOCONCEPT

‘Toegankelijk, persoonlijk en ‘echt’ STAM ‘

Stam is generatie op generatie doorgegeven. Daarom is er voor gekozen om de vierde en vijfde generatie aan het woord te laten in deze video. Zo wordt het familie aspect en de persoonlijke benadering extra benadrukt. Om het contrast tussen de mobiliteit van meer dan 100 jaar geleden te vergelijken met de mobiliteit van nu heeft Inside Out voorgesteld om de polder in te gaan en dronebeelden te schieten. Zoals je ziet maakt dit het begin van de video erg krachtig. Een mooi aspect in de film is Julia Stam die het belang van duurzame mobiliteit nog eens aanstipt.

HET RESULTAAT

‘Inside Out is zeker een aanrader’

De review van de klant is als volgt: ‘Het werken met Danny van Inside Out is erg prettig. Niet alleen zorgt Danny voor prachtige video’s, maar hij helpt bij elke stap in het proces zoals het creëren van het script. Danny weet precies de juiste stijl te pakken in de video’s en zorgt voor professionele, mooie en sterke video’s! Inside Out is zeker een aanrader, wij kunnen niet wachten op de volgend samenwerking.’