‘ER IS EEN NIEUWE AUTO OP DE MARKT. WAT NU?’

Bochane Autogroep

‘ER IS EEN NIEUWE AUTO OP DE MARKT. WAT NU?’

Bochane Autogroep

DE KLANTWENS

‘Video inzetten om klanten te motiveren en inspireren’

Bij automotive bedrijven wordt er steeds vaker online georiënteerd bij de zoektocht naar een nieuwe auto. Regelmatig komt er een nieuw model van Renault bij Bochane uit. Om klanten hierover op unieke wijze te informeren heeft Bochane ervoor gekozen om video in te zetten. Zo kunnen autoliefhebbers alle ins en outs over dit mooie model te horen krijgen. De wens is om deze video op youtube en de website te gaan delen.

HET VIDEOCONCEPT

‘Strakke sfeerbeelden, gesproken tekst en dronebeelden’

Bij deze video is er gekozen om de lengte rond de 4.00 minuten te houden. Klanten zijn over het algemeen al geïnteresseerd in deze auto en daardoor is de spanningsboog wat langer dan bij de gemiddelde promotievideo. Om de video divers en aantrekkelijk te houden is er voor gekozen om beelden op te nemen als de auto stilstaat, rijdend (met Go Pro camera’s) en dronebeelden. Een collega van Bochane met een grote passie voor auto’s is uitgekozen om het gezicht te zijn van deze video.

HET RESULTAAT

‘Kijkcijfer kanon’

Bochane is nu 2 jaar actief op Youtube en voornemens om steeds vaker video in te zetten als marketingdoeleinde. Deze video heeft met 3k views (zonder dat er geadverteerd werd) het meeste aantal views behaald van het Youtube kanaal. Met de volgende video’s gaat er ook daadwerkelijk geadverteerd worden. To be continued…