‘DE VIDEO MOET DONKER, KRACHTIG EN MYSTERIEUS ZIJN.’

Prom Vorleahk

‘DE VIDEO MOET DONKER, KRACHTIG EN MYSTERIEUS ZIJN.’

Prom Vorleahk

DE KLANTWENS

‘Ready for London’

Prom is actrice en staat op het punt om haar carrière een boost te geven door naar London te verhuizen. Hier wil zij voorbereidt naar toe gaan en daardoor wil zij graag drie video’s aan haar portfolio toevoegen. De eerste wens was om haar uitstraling en lichaamshouding over te brengen. Haar acteerstijl kenmerkt zich door donker, psycho en mysterieus. Vanuit deze emoties is uiteindelijk het script uitgebouwd.

HET VIDEOCONCEPT

‘Comfortabel voelen voor de camera’

Bij Inside Out zijn we er van overtuigd dat het voor de klant mega fijn is om zich op haar/zijn gemak te voelen. Zeker 50% van de kwaliteit bij het eindresultaat komt uit de kwaliteit van het interview vandaan. Helemaal bij video’s in dit genre, waarbij uitstraling alles is, is het belangrijk om je comfortabel te voelen. Het muzieknummer bij deze video is van te voren nauwkeurig uitgezocht. Daar hebben we een shotlist omheen bedacht en uiteindelijk op de beat gemonteerd. 

HET RESULTAAT

‘Lovende reacties’

Van enthousiaste klanten worden we bij Inside Out altijd blij. Maar als het netwerk van onze klanten ook mega enthousiast zijn, dan is onze missie pas echt geslaagd. Deze video was binnen een uur de meest bekeken content van haar Instagram profiel. Dat maakt ons blije videograven!