‘WE WILLEN EEN AFTERMOVIE VAN ONS EVENEMENT.’

Exventure

‘WE WILLEN EEN AFTERMOVIE VAN ONS EVENEMENT.’

Exventure

DE KLANTWENS

‘De sport groter draagvlak geven’

De sport SUP is de afgelopen jaren gigantisch in populariteit gestegen, maar vooral hobbymatig. Als sport is het nog relatief klein. Het NK SUP 2021 is een mooie kans om meer aandacht op deze opkomende sport te vestigen. Daar is natuurlijk media aandacht voor nodig, maar de organisatie wil ook graag op eigen houtje video materiaal delen. Kortom, het doel van de video: De sport promoten en groter draagvlak geven.

HET VIDEOCONCEPT

‘Wij kregen veel vrijheid’

Klanten geven veelal guidelines bij het bedenken van het script en de shotlist. Dat is logisch want zo wordt de huisstijl op de juiste manier bewaakt. Bij dit project kregen wij echter de volledige vrijheid bij het maken van de video. Dit is een sport die nog relatief onbekend is bij het grote publiek, daardoor hebben we er voor gekozen om in ieder geval prominente gezichten aan het woord te laten. In de gesproken tekst moet een korte uitleg over het evenement gegeven worden. Verder leent dit evenement zich voor mooie dronebeelden, beelden vanuit een bootje en krachtige muziek.

HET RESULTAAT

‘In één keer tevreden!’

Onze klanten hebben natuurlijk altijd de mogelijkheid om feedback te geven op de aangeleverde video. Deze feedback wordt verzameld en verwerkt tot een definitieve versie. Exventure was echter zo tevreden over de eerste versie dat er geen hernieuwde versie nodig was. De video is gedeeld op social media, mailing en het netwerk van alle deelnemers.