‘MONTRIS WIL EEN NIEUWE VESTIGING PROMOTEN’

Montris

‘MONTRIS WIL EEN NIEUWE VESTIGING PROMOTEN’

Montris

DE KLANTWENS

‘We openen een nieuwe vestiging’

Bij het openen van een nieuwe vestiging is het altijd een mooi moment om hier je marketing op af te stemmen. Bij het aantrekken van nieuwe kinderen vond Montris het een goed idee om een video te laten maken. Het doel van de video? Nieuwe en bestaande klanten enthousiasmeren over de opening. De nieuwe vestiging, gestationeerd in Huizen, richt zich voornamelijk op avontuurlijk spel. De stijl van de video moet hier natuurlijk op aansluiten.

HET VIDEOCONCEPT

‘Stoer, vlot en persoonlijk’

Montris vond het belangrijk om in gesproken tekst een aantal belangrijke onderdelen aan te kaarten in het script en af te wisselen met sfeerbeelden van de opening. Het advies vanuit Inside Out is om een duur van 1.15 minuut te hanteren. Zo krijgt Montris genoeg ruimte om het verhaal te vertellen, maar blijft het voor de kijker ook boeiend. De stijl die hier gekozen is stoer, vlot en persoonlijk. De video bestaat uit een interview (waarvan 80% als voiceover gebruikt wordt) en sfeerbeelden van de vestiging, spelende kinderen en overige faciliteiten. 

HET RESULTAAT

‘We gaan met de video adverteren op Instagram’

Het is verstandig om goed na te denken over het delen van de video. Je wilt uiteraard het maximale uit de video halen en een advertentie draaien zorgt voor een hogere conversie. Montris heeft er voor gekozen om hun doelgroep via Instagram te bereiken. Ze zijn erg tevreden over het behaalde resultaat.