‘WE WILLEN GRAAG EEN VIDEO ANSICHTKAART STUREN NAAR ONZE TOP PROSPECTS’

ADC

‘WE WILLEN GRAAG EEN VIDEO ANSICHTKAART STUREN NAAR ONZE TOP PROSPECTS’

ADC

DE KLANTWENS

‘We hebben twee handgemaakte houten levensgrote olifanten’

Toen we hoorde dat ADC twee 4000kg levensgrote olifanten hadden, waren we gelijk enthousiast. ADC wilde graag een video ansichtkaart versturen naar prospects zoals Disneyland, Walibi World en grote hotelketens. Hier zouden de olifanten zich helemaal op hun gemak voelen. Een video ansichtkaart is een ansichtkaart met een klein beeldscherm. De kaart is volledig zelf te ontwerpen en leent zich daardoor goed voor bijvoorbeeld een kerstboodschap. De klant had de wens om de video kort en krachtig te houden.

HET VIDEOCONCEPT

‘Flitsend, vlot en jungle’

Nadat de basiselementen van het script besproken waren en de klantwens duidelijk was, gingen wij aan de slag met het creatieve gedeelte. De olifanten staan stil, dat maakt video altijd uitdagend aangezien er geen beweging is in beeld. Daarom hebben wij er voor gekozen om bijzonder licht toe te passen bij het opnemen van deze video. Ten eerste een mooie spot, waarbij in het begin de details van de olifant benadrukt konden worden, maar het geheel van de olifanten nog even geheim bleef. Voor het tweede deel van de video is er gekozen voor ‘light tubes’ in de kleuren van de jungle. Samen met de muziek geeft dit een bijzonder effect.

HET RESULTAAT

‘Mega, beter dan top!’

Dat was de eerste reactie van ADC. De ansichtkaarten worden nu bedrukt, dus zodra het resultaat uit deze mailing bekend is zal hier een update volgen.