‘HOE KUNNEN WIJ NIEUWE KLANTEN GENEREN?’

Chomi

‘Hoe kunnen wij nieuwe klanten genereren?’

Chomi

DE KLANTWENS

‘Meer klanten!’

Chomi, een kenmerkend diervoedingsbedrijf, had een video partner nodig die aansloot bij hun visie. Chomi is een merk wat voor 100% duurzaamheid staat en een exclusieve uitstraling heeft. De vraag aan Inside Out? Zij zochten uitzonderlijke beeldkwaliteit, een diepgaand begrip in de doelgroep van Chomi en persoonlijk contact om het productieproces vlekkeloos te laten verlopen.

HET VIDEOCONCEPT

‘3 honden, 2 katten en totaal 8 video’s’

Tijdens een volledige dag opname met een toegewijd team van drie (Regiseur, cameraman en runner), bracht Inside Out het verhaal van Chomi tot leven. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder camera’s, verlichting en audio-apparatuur, werd de uitermate mooie locatie gekozen met een ruime keuken, woonkamer en natuurlijke omgeving. De aanwezigheid van drie honden en twee katten speelde de hoofdrol in het verhaal van 8 video’s.

HET RESULTAAT

‘Ons merk heeft een gezicht gekregen’

Chomi’s online aanwezigheid steeg tot grote hoogten als gevolg van de acht korte video’s die zijn geproduceerd. De campagne trok nieuwe klanten aan en oogstte lovende recensies. De echte sterren van de show, de drie honden en twee katten, betoverden het publiek met hun charme en authenticiteit. Het klapstuk was dat de eigenaren van Chomi versteld stonden van de opmerkelijke kwaliteit van het camerawerk. Dat noem je samenwerken met een lach.