VIDEO IN ÉÉN DAG

Één dag, één prijs, één video.

Wat is het voordeel van een video in één dag?

Het concept is eigenlijk heel simpel. Jouw idee wordt omgezet in een video naar wens. ‘s Ochtends beginnen we de dag met filmen en 24 uur later deel jij de video. Voor een vaste prijs heb jij binnen 24 uur een professionele en complete video. Zo makkelijk kan het gaan! Wil jij een kort en krachtige promotievideo, aftermovie of bedrijfsfilm laten maken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

PROFESSIONELE INDRUK

Door een video te laten maken creëer je het uithangbord van het bedrijf of dienst. Je laat (potentiële) klanten kennis maken met de aspecten van het bedrijf die voor jouw belangrijk zijn. Video straalt professionaliteit uit! De video wordt geleverd in de stijl naar wens en muziekkeuze. Uiteraard ondersteunt Inside Out je hierbij. 

ÉÉN DAG, ÉÉN PRIJS, ÉÉN VIDEO

Tijdens de voorbereiding wordt het concept, stijl en script vastgelegd. Daarna wordt in één dag het filmen en de montage afgerond. Op deze manier heb jij op een zeer efficiënte wijze een eindproduct wat je kan delen met je doelgroep. Daardoor weet je precies wat de video kost en ben je verzekerd van snelle publicatie. Hoe leuk is dat?

HOGE ATTENTIE BIJ DOELGROEP

Bij een evenement, interview of promotievideo is het belangrijk dat de video snel gedeeld wordt. De regel is: hoe sneller de content online komt, des te meer wordt de video gedeeld. De videoduur wordt maximaal 1 minuut en blijft daardoor kort en krachtig.

STAPSGEWIJS NAAR EEN OPTIMALE VIDEO

Met veel plezier van video idee tot eindproduct