‘WIJ WILLEN ONZE KERNWAARDEN GOED OVERBRENGEN’

Score Utica

‘WIJ WILLEN ONZE KERNWAARDEN GOED OVERBRENGEN’

Score Utica

DE KLANTWENS

‘Onze normen en waarden vertalen naar een bedrijfsfilm’

Score Utica is een IT & Telecom leverancier in het MKB segment. Ik ken weinig bedrijven waarbij klanttevredenheid zo hoog in het vaandel staat als bij Score Utica. Top service leveren is dan ook erg belangrijk en daarmee profileert het bedrijf zich dan ook duidelijk mee naar buiten. Voor nieuwe klanten wilt Score Utica ook graag een goede eerste indruk maken. Een bedrijfsfilm zou hier een belangrijk onderdeel van zijn.

HET VIDEOCONCEPT

‘Goede boodschap en informele sfeer’

Een veranderende 24/7 maatschappij heeft impact op ons allemaal. Als IT leverancier welke diensten levert ter ondersteuning hiervan, was het belangrijk om dit maatschappelijk aspect in de video te verwerken. IT is immers overal om ons heen te vinden. Daarbij waren er een aantal belangrijke kernwaarden die onderdeel moesten zijn van het script. Verder kregen wij veel vrijheid bij het bepalen van de beelden. Uiteindelijk is er gekozen om op 3 locatie’s te filmen en veel collega’s op beeld te zetten om het persoonlijke/servicegerichte aspect te benadrukken.

HET RESULTAAT

‘De bedrijfsfilm zit verweven in ons volledige bedrijf’

De bedrijfsfilm wordt op veel vlakken ingezet. Alle accountmanagers laten de video regelmatig zien bij (nieuwe) klanten in hun presentaties. Op de nieuwe website heeft de video ook een prominente plek gekregen. Als kers op de taart werd er enorm positief gereageerd op LinkedIn. Wanneer er klanten langskomen op de kantoren van Score Utica wordt de video getoond op de televisie schermen. Wij, van Inside Out, vinden het fantastisch om te zien als een video zo divers wordt ingezet.