‘HOE VERTAAL IK EEN MOOIE KLANT CASE NAAR EEN VIDEO?’

Rocketpilot

‘HOE VERTAAL IK EEN MOOIE KLANT CASE NAAR EEN VIDEO?’

Rocketpilot

DE KLANTWENS

‘Onze beste samenwerking omzetten naar video’

Rocketpilot & The Audit Generation staan voor innovatie. Het idee om de succesvolle samenwerking te vertalen naar een video ontstond daarom al snel. Rocketpilot was op zoek naar een juiste balans tussen een vlotte video en genoeg tijd om het verhaal goed te vertellen. Daarbij was er behoefte om in ieder geval twee collega’s aan het woord te laten.

HET VIDEOCONCEPT

‘De juiste stijl is voor ons belangrijk’

Aangezien Rocketpilot een zeer innovatieve dienst aanbiedt bij het MKB, moet de stijl van de video hier op aansluiten. Er mocht gekozen worden voor een moderne stijl en muziekkeuze, maar wel op een zakelijke en persoonlijke manier. De lengte werd daarom tussen de 1.30 tot 2.00 minuten. Door 2 verschillende ruimtes te gebruiken voor het interview is de video, voor een redelijk klein kantoor, erg divers geworden.

HET RESULTAAT

‘Vernieuwende content’

De video is gedeeld op alle social media platformen en werd met veel enthousiasme ontvangen. Daarnaast wordt de video veel gebruikt bij gesprekken met nieuwe klanten en heeft de video uiteraard een prominente plek op de website. Het grote voordeel van deze video’s is dat ze over een paar jaar nog steeds relevant zijn en hun waarde hebben. Kortom, iedereen meer dan tevreden.