‘HOE KUNNEN WIJ MEER MENSEN HELPEN OM MET SPANNING OM TE GAAN ?’

Van Dixhoorn Methode

‘HOE KUNNEN WIJ MEER MENSEN HELPEN OM MET SPANNING OM TE GAAN ?’

Van Dixhoorn Methode

DE KLANTWENS

‘Hoe zetten wij onze methode in de markt’

De Van Dixhoorn Methode helpt met veel succes mensen bij het verlichten van Burn-out, depressie of PTSS klachten. Toen ik benaderd werd om de vereniging breder in de markt te zetten, was ik enorm enthousiast. Al snel werd duidelijk dat zij met veel vragen zaten. Hoe brengen wij onze methode aan de man? Hoe bereiken wij onze verschillende doelgroepen? Wat voor marketing actie’s kunnen wij aan denken? 

HET VIDEOCONCEPT

‘TWEE PROMO VIDEO’S VOOR TWEE DOELGROEPEN’

De Van Dixhoorn Vereniging is pas recent begonnen met het ‘branden’ van de methode. Daarom is het verstandig om een basis te leggen voordat je met de marketing echt de diepte in duikt. De Methode Van Dixhoorn richten zij op twee doelgroepen; clienten en verwijzers. We hebben besloten om voor beide doelgroepen een promotiefilm te maken. Belangrijke onderdelen hierin waren: laagdrempelig, persoonlijk en aantrekkelijk. 

HET RESULTAAT

‘Hogere conversie op de website’

Een video op de landingspagina van de website kan de conversie enorm vergroten. De promotiefilm op de Van Dixhoorn Methode website plaatsen, was dan ook een logische keuze. De video is algemeen opgezet en geeft een goede dosis aan informatie en overtuiging om voor de methode te kiezen.