‘HOE KUNNEN WIJ DE OUDERS OP LUDIEKE WIJZE BEREIKEN MET KERST?’

Basisonderwijs De Springplank

‘HOE KUNNEN WIJ DE OUDERS OP LUDIEKE WIJZE BEREIKEN MET KERST?’

Basisonderwijs De Springplank

DE KLANTWENS

‘Persoonlijk contact evenaren’

Toen de basisschool RKBS De Springplank in maart haar deuren moest sluiten, werd het persoonlijke contact met de ouders plotseling een stuk minder. Voor ouders het is belangrijk om te zien wat er achter de deuren bij een school gebeurd en die momenten waren ineens heel schaars. De directie had behoefte om op een unieke wijze de ouders toe te spreken en een kijkje te geven in de spreekwoordelijke keuken van De Springplank.

HET VIDEOCONCEPT

‘Kerst video boodschap’

Persoonlijk was één van de kernwoorden die constant naar voren kwam tijdens het brainstormen over de video. Daarom vonden wij het belangrijk dat de directie de mogelijkheid kreeg om de ouders toe te spreken in de video. De tekst en boodschap was daarom de leidraad in het videoconcept. Het concept van de beelden werd vastgezet op drie belangrijke peilers: Het inspreken van de boodschap, sfeerbeelden in en rondom de school en dronebeelden. Verdeelt over 2 dagen werd de video van totaal 2.40 minuut opgenomen.

HET RESULTAAT

‘Enthousiaste collega’s en tevreden ouders’

De directie van De Springplank heeft zowel de voorbereiding als de draaidagen als zeer positief ervaren. Samen hebben we alle hoogtepunten van de kleuters tot aan groep 7 & 8 goed vast kunnen leggen en is de interview setting strak neergezet. Dit heeft er voor gezorgd dat ouders en collega’s razend enthousiast waren over het resultaat van de video. Inside Out nodigt je dan ook graag uit om bovenstaande video te bekijken en oordeel zelf over het eindresultaat.