‘VIDEO IS HET VEREEUWIGEN VAN PRACHTIGE HERINNERINGEN’

DANNY WESTLAND

‘VIDEO IS HET VEREEUWIGEN VAN PRACHTIGE HERINNERINGEN’

DANNY WESTLAND

DE KLANTWENS

Ik vind het fantastisch om met een drone te vliegen. De hoogte en snelheid van een drone biedt mogelijkheden die ik op het land nooit zou kunnen waarmaken. Daarbij is het natuurlijk gewoon speelgoed voor volwassenen. Los van de zakelijke video’s die ik bedenk, produceer en film vind ik het super om in mijn vrije tijd ook de camera te pakken. Geen commercieel doel, gewoon een korte dronefilm van een prachtige, zonnige middag op het water.

HET VIDEOCONCEPT

Bij deze video heb ik besloten om alles met de drone op te nemen. Het voordeel hiervan is dat de ruimte op het meer en de snelheid van de boot goed is vast te leggen. Een video als deze hoeft zeker niet lang te zijn. Uit onderzoek is gebleken dat onze spanningsboog op social media gemiddeld 30 seconden is.

HET RESULTAAT

Het resultaat is een korte en krachtige video, maar bovenal een fantastische middag op het water en een toffe herinnering die vereeuwigd is op beeld. We leven in een sneltrein van momentopnames. Het vastleggen van die momenten laat je stil staan en genieten van de kostbare momenten met dierbaren om je heen.