‘HOE KUNNEN WIJ ONZE KLANTEN EEN JUISTE SFEERIMPRESSIE VAN DE WINKEL GEVEN?’

LA TARIFA

‘HOE KUNNEN WIJ ONZE KLANTEN EEN JUISTE SFEERIMPRESSIE VAN DE WINKEL GEVEN?’

LA TARIFA

DE KLANTWENS

‘De La Tarifa sfeer in de winkel uitdragen’

Na het uitnodigen van een fotograaf was het tijd om video in te zetten voor het uitbouwen van het ‘merk’ La Tarifa. De sfeer in de winkel is heel prettig en uniek. Een ‘standaard’ bedrijfsfilm was niet de wens. Je waant je nagenoeg aan de Spaanse kust wanneer je de winkel binnen stapt. Het doel van de video: De La Tarifa sfeer verspreiden bij de doelgroep middels een video en zo de verkoop conversie op de website te verhogen.

HET VIDEOCONCEPT

‘Sfeer vastleggen doe je met gevoel’

Het type video was vanaf het begin direct duidelijk: een sfeerimpressie. Bij een winkel met zoveel karakter, uitstraling en mooie producten is het een feest om hier beelden van te maken. Het gevoel en de sfeer van de winkel overbrengen in een video is echter een andere tak van sport een belangrijke stap in het vertalen van de sfeer naar een videoconcept is het brainstormgesprek. Gelukkig namen de dames van La Tarifa mij goed mee in de kern van de mooie winkel en ging ik met al mijn La Tarifa gevoel de draaidag tegemoet.

HET RESULTAAT

‘Meer verkopen op de website’

Blije gezichten zien bij de onthulling van een video is één van de mooiste aspecten van mijn beroep. Dat was hier zeker het geval! In samenwerking met La Tarifa hebben we besloten om de video op de homepage te plaatsen. Een video op de homepage vergroot de conversie namelijk gigantisch. Daarbij heeft de winkel een grote schare aan volgers op Instragam en werd ook dit medium ingezet voor de verspreiding.