Hoe introduceer jij je collega's?

Percuris is één van onze tevreden klanten. Zij kwamen met een idee, waarna wij een creatief concept en de uiteindelijke video’s hebben ontwikkeld. De uitkomst? Een aantrekkelijke en dynamische manier om werknemers te introduceren!

Hoe ziet het concept er uit?

Vrijwel ieder bedrijf heeft de bekende ‘over ons’ pagina, waarop de meest charmante foto’s van alle collega’s te zien zijn. Percuris heeft dit ook, maar zij kwamen met het idee voor een interactieve kennismaking. Ze hebben de overstap gemaakt van foto’s naar aansprekende video’s waarin de teamleden zichzelf op een creatieve en persoonlijke manier voorstellen.


✅ We beginnen met het zoeken naar een mooie opnameplek die past bij de huisstijl van het bedrijf. Daarna helpen we iedereen die last heeft van zenuwen! We zorgen er zo voor dat iedereen zich comfortabel voelt voor de camera.

📹 In eerste instantie lijkt het op de website alsof iedereen de gebruikelijke foto heeft, maar laat je niet voor de gek houden. Wanneer je met de muis over de afbeelding heen beweegt krijg je een aansprekende video/GIF te zien.

🏹 Verder zie je in de video’s dat ieder teamlid een attribuut heeft meegenomen dat iets over hun persoonlijkheid zegt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Check de contactpagina en vul het formulier in.