Stapsgewijs naar een optimale video

Misschien hebben we jouw interesse al gewekt om video in te zetten om jouw doelgroep te bereiken. In dit geval is de volgende vraag hoe we uiteindelijk samen tot een mooi eindproduct komen. Om ervoor te zorgen dat de video volledig naar smaak is, ondernemen wij samen vijf stappen.

Welke stappen zijn dit?

Start. Dit is de eerste fase van de route naar een kwalitatieve video van Inside Out. Met veel enthousiasme staan we klaar om naar jouw ideeën te luisteren. We zijn vooral benieuwd naar de reden waarom je video in wil zetten en wat jouw drijfveren zijn. Elke video begint namelijk bij de kern: waar jij voor staat en waar jij heen wil. Aan het eind van stap 1 ontvang je de prijsopgaaf.

Concept. Het is nu definitief, de video zal komen! In deze stap gaan we aan het werk met het uitwerken van een onderscheidend en tof concept. Hierbij houden we rekening met jouw visie en natuurlijk de laatste videotrends. We bespreken waar we gaan filmen, welk materiaal we nodig hebben en maken de keuze tussen bijvoorbeeld presenteren of voice-over. Deze en andere aspecten worden tijdens deze fase besproken en vastgelegd.

Een goede video valt en staat met het kennen en erkennen van je doelgroep.

Opnames. De derde en volgende stap is het produceren van de video. Alle voorbereidingen worden tijdens deze stap vertaald naar een goede strakke uitwerking. Geschikte locaties, professioneel apparatuur, callsheet en shotlist, iedereen is er klaar voor… Licht, geluid, camera, ACTIE!

Montage. Na het filmen zijn we nog niet klaar met de spanning. In stap 4 gaan we namelijk aan de slag met video’s uitzoeken en monteren. Al genietend kijken we alle beelden terug van de opnames en worden enkel de beste uitgekozen. Tijdens deze fase is het belangrijk dat de video het gevoel begint uit te stralen waar jij voor staat. Hierin nemen we uiteraard jullie huidige huisstijl mee.

A writer should have this little voice inside of you saying, Tell the truth. Reveal a few secrets here. Quinten Tarantino

Feedback. Wanneer de video klaar is krijg je de mogelijkheid om het eindproduct te bekijken en daar waar nodig feedback te geven. In deze fase leggen we de laatste hand aan de eindproductie, zodat jij, helemaal naar wens, een prachtig eindproduct hebt.

Verzekerd van persoonlijk contact en een top kwaliteit video.

Je werkt samen met mensen die een gigantische passie hebben voor bewegend beeld. Dat kan maar in één ding resulteren: een topnotch video! Dat wil zeggen dat per video bepaald wordt welk materiaal aan beeld, licht en geluid wordt ingezet. Dit alles volgens de laatste videotrends en je bent verzekerd van een doeltreffend eindproduct.